Om klubben

Velkommen til Målselv fotoklubb

Besøk oss på facebook

Målselv fotoklubb ble etablert den 24.11.2015. og formelt stiftet den 15.3.2016. Klubben ønsker å være en arena for generell fotointeresse. En møteplass for utveksling av erfaring og kompetanse. Her er du velkommen så lenge du har interesse for foto. Om du bruker mobiltelefon, eller proffkamera har ikke så mye å si så lenge du er interessert i foto og kanskje ønsker å bli bedre :)

 

Klubben har medlemmer fra Svalbard i Nord, til Vestfold i sør. men hovedtyngden holder til i Midt-Troms med da Målselv, Sørreisa, Balsfjord og Bardu som hoved nedslagsfelt. Aldersgrensen for å bli med er satt til 16år. 

Vil du ha kontakt med oss så send mail til post@malselvfotoklubb.no

Eller klikk 'Liker' på vår Facebookside. Alle som ønsker det kan like Facebooksiden og dermed holde seg oppdatert på hva som skjer i klubben. Vi poster bilder fra internkonkurranser på facebook hver mnd.

 

For å delta aktivt i klubben må du betale en medlemsavgift på kr. 400,00.  Meld deg inn her, eller trykk på "Bli medlem" i fanen over her. Betalende medlemmer får tilgang til en lukket facebookgruppe hvor mye av aktiviteten mellom møtene foregår, med deling av bilder, tips og triks, fotokonkurranser og ikke minst gode fotodiskusjoner :) (forutsetter at du er på facebook:))

 

Fotoklubben har sin møteaktivitet i lokalene til Midt-Troms Museum i gamle Sundlia leir, vis-a-vis gamle Bardufoss videregående skole. Her møtes vi 1.tirsdag og onsdag 15 dager senere, hver måned for en fotoprat med temakvelder og interne kurs m.m.  (se forøvrig aktivitetskalender for datoer og tidspunkt)

 

 

Målselv fotoklubb  2016 

webmaster